tekniikantyot.fi

close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

Linkz AB

Vi gillar gott kaffe, är tävlingsinriktade, älskar utveckling och att bidra med en positiv förändring i vår omgivning. Sen försöker vi alltid att se det positiva i livet, även när omständigheterna kräver mer av oss.

I kärnan för allt vi gör finns viljan att hjälpa människor och företag att hamna i rätt sammanhang för att nå sin fulla potential. För att göra det krävs det att engagemang, lyhördhet, tydlighet och mod genomsyrar allt vi företar oss. Söker du en trygg samarbetspartner har du hittat rätt, connecta med oss så bygger vi framtiden ihop.

Våra värderingar:

Lyhördhet

Vi utvecklar ett djupt samarbete med våra uppdragsgivare – och det bygger på lyhördhet. Vi sätter oss in i våra kunders situation och utvecklar ett ambassadörskap där vi känner att vi kan representera dem på bästa sätt.

Engagemang

Vårt engagemang är en garant för ett lyckat samarbete, er sak är vår – oavsett om det gäller kandidater eller företag. Vi erbjuder ett personligt bemötande och vilar inte förrän uppdraget är i hamn.

Tydlighet

Alla relationer bygger på tillit och det är vår övertygelse att tydlighet är en fundamental del i ett långsiktigt samarbete. Vi erbjuder transparens, öppen kommunikation, snabb återkoppling och delar med oss av noggranna rapporter.

Mod

Ett framgångsrikt partnerskap behöver mod - att utmanas, uppmuntras och konstruktivt ifrågasättande. Mod gör att vi kan bredda perspektivet och fatta bättre beslut.

Kontakta oss:

Om du har några frågetecken som behöver rätas ut eller vill ta en produktiv fika med oss – hör av dig på:

Adress:

Elektrogatan 10, 171 54 Solna

Mailadress:

samtal@linkz.se

Telefonnummer:

010-16 00 640

Kontaktbar:

24/7

Teollisuus

Specialister och chefer inom bygg, fastighet och IT

Työntekijät

5-10

Päätoimipiste

Solna

Adress

Elektrogatan 10, 171 54

Nettisivu

language

Älä anna työtilaisuuksien mennä ohi Linkz AB

Täyttämällä Ehdot ja säännöt